Gary Yanover heeft ruim 40 jaar ervaring met financiële en administratieve processen als consultant, projectmanager, procesmanager en analist. Recentelijk heeft hij zijn kennis en ervaring ingezet als basis voor totaalmantelzorg. Hij helpt nu met het identificeren van ‘de vraag achter de vraag’, zet de actiepunten goed op een rij en handelt ze af.
Gary Yanove wijontzorgen.nl

‘Door persoonlijke ervaringen gestaafd met marktonderzoek, constateerde ik dat er een vraag was naar persoonlijke “totale zorg” en begeleiding.  Daarvoor is het concept Wijontzorgen ontwikkeld.

Ik bied opdrachtgevers Nederlandse nuchterheid gecombineerd met Britse beleefdheid, streef altijd naar rechtvaardigheid, ben recht door zee, vasthoudend en heb een sterk gevoel voor kwaliteit en service. Ik analyseer zaken en denk acties goed door voordat ik tot uitvoering overga en streef naar persoonlijke dienstverlening op maat. De klant die ik bijsta wordt al familie benaderd: uw zorg wordt mijn zorg. Ik heb alle aandacht voor persoonlijke wensen en bied zorg op maat in de breedste zin des woords.’